El papa Francesc ha convidat tothom a unir-se a la pregària d’aquest dimarts, 31 de maig, a les 18.00, en la qual dirigirà el res del Rosari davant la imatge de Maria Reina de la Pau a la basílica romana de Santa Maria la Major.

Com a signe de proximitat als més implicats en la guerra a Ucraïna, s’ha convidat a resar el Rosari una família ucraïnesa, persones relacionades amb les víctimes de la guerra i un grup de capellans militars amb els seus cossos respectius.

El Rosari es farà en connexió directa amb diferents santuaris del món com el santuari de la Mare de Déu (Zarvanytsya) a Ucraïna; la catedral de Savidat al-Najat a l’Iraq; la catedral de Nostra Senyora de la Pau a Síria o la catedral de Maria Reina d’Aràbia a Barein.

Els fidels d’arreu del món estan convidats a donar suport al papa Francesc en la seva pregària a la Reina de la Pau

La pregària es retransmetrà en directe pels canals oficials del Vaticà i s’hi connectaran totes les xarxes catòliques del món, accessible per a les persones sordes i amb problemes d’audició amb la traducció al llenguatge de signes en italià LIS.

El Papa dipositarà una corona de flors als peus de l’estàtua de la Mare de Déu, situada a la nau esquerra de la basílica abans de dirigir la pregària.

També hi seran presents, a més de les famílies de la comunitat ucraïnesa, els nois i noies que han rebut la Primera Comunió i la Confirmació en les darreres setmanes, els escoltes, els representants de la Joventut Ardent Mariana, els membres de la Gendarmeria Vaticana i de la Guàrdia Suïssa Pontifícia, i les tres parròquies de Roma que porten el nom de la Mare de Déu Reina de la Pau, juntament amb els membres de la Cúria romana.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!