RÀDIO ESTEL 
“L’Arcadi no hauria estat el mateix sense la seva dona, la Janine”
Bernat Oliveres, un dels fills de l’economista i activista, agraeix les mostres de suport rebudes després de la mort del seu pare
 08/04/2021


Arcadi Oliveres ha mort aquest dimarts de Pasqua (6 d'abril) a Sant Cugat del Vallès, als 75 anys d'edat. L’Arcadi ha estat casat amb Janine Künzi, amb qui ha tingut quatre fills. Aquest dimecres, l’endemà de conèixer la mort de l’expresident de Justícia i Pau, un dels seus fills, Bernat Oliveres, ha dit que tots els membres de la família estan “tristos pel moment que estem vivint, però alhora serens, contents i agraïts per haver pogut viure aquests darrers mesos amb ell i amb tot l’efecte rebut”. Arcadi Oliveres s’ha pogut acomiadar públicament de molta gent durant els darrers mesos, fet que ha ajudat molt aquests moments durs de la seva vida. “El mateix Arcadi ha afirmat que durant aquestes setmanes han estat les més felices de la vida, i que saber que una persona que està en la situació de malaltia que estava ell, aquest fet recomforta”, ha dit Bernat Oliveres en una entrevista al programa ‘A Primera Hora’ de Ràdio Estel.

El fill gran d’Arcadi Oliveres ha assegurat també que el llegat familiar del seu pare és immens. Ha situat en el primer lloc d’aquest patrimoni humà “el valor compartit, que era sobretot el d’ensenyar-nos a tenir un criteri propi i el fet de no tenir ídols”. Bernat Oliveres també ha fet referència a la seva mare, Janine Künzi, “que sempre ha estat al costat” del seu home. “Si el meu pare ha pogut ser l’Arcadi Oliveres, ha estat perquè, a casa, hi havia la nostra mare, la Janine”, ha conclòs. Aquest economista i activista, incansable lluitador per la pau i la no violència, ens deixa poc més de dos mesos després que li fos diagnosticada una malaltia terminal irreversible. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET