RÀDIO ESTEL 
Telèfon d’atenció psicològica de PIMEC per als autònoms
Segons la patronal més representativa de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, 4.500 autònoms van perdre el 2020 el seu negoci
 01/07/2021


El 900 505 805 és un telèfon gratuït, de fet és una línia que existia ja abans de la pandèmia, però que també l’Ajuntament de Barcelona ha volgut potenciar ara per a tots aquells autònoms que ho necessitin. És un servei de la Fundació Salut i Persona i de PIMEC. Rosa Maria Juny, directora de la Fundació PIMEC, ha explicat aquest dijous el funcionament de la línia. En una entrevista al programa ‘A primera hora’, ha dit que, “des de l’entitat, es va veure que l’acompanyament a les persones que es trobaven en una situació de fracàs i d’estigmatització podia ajudar-les a veure aquesta situació de vulnerabilitat com un factor d’aprenentatge cap a l’èxit”. En aquesta línia, Juny ha afegit que “això va empènyer PIMEC a treballar amb la Fundació Salut i Persona i, des de fa tres anys amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha pogut ampliar aquest servei d’ajuda psicoemocional per a les persones autònomes de la ciutat” .

Segons la patronal més representativa de les micro, petites i mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, la PIMEC, el 2020, 4.500 autònoms han perdut el seu negoci a Catalunya. Pot demanar atenció psicològica qualsevol persona que tingui un negoci, que treballi per compte propi o es trobi en una situació laboral similar pot trucar al 900 505 805. Serà un psicòleg del Programa de Suport Emocional per a Autònoms i Autònomes de la ciutat de Barcelona qui atendrà la trucada. La línia 900 505 805 funciona totes el dies de l'any, a qualsevol hora. 

Pots tornar a escoltar AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET