VATICÀ 
La Xarxa Mundial d’Oració del Papa llança una nova aplicació per resar amb el papa Francesc
La nova versió de Click To Pray 2.0 permet estar més a prop del Pontífex i ajudarà a seguir el procés sinodal
Redacció 21/10/2021

Aquest dimarts la Xarxa Mundial d’Oració del Papa ha presentat la nova aplicació per resar amb el Papa, Click To Pray 2.0. L’aplicació és una actualització de la que ja existia prèviament, però inclou moltes novetats, entre les quals destaca un portal de pregària dedicat exclusivament al procés sinodal.

La nova versió s’ha presentat a la Sala de Premsa de la Santa Seu, on s’han mostrat als assistents totes les noves funcions, que van des de la personalització de l’agenda fins a les notificacions que avisen a l’usuari quan i com resar amb el Papa per l’Església, el món i la sinodalitat.

De la mateixa manera que la seva versió anterior, l’aplicació és totalment gratuïta, i està disponible en 7 idiomes (castellà, anglès, portuguès, italià, francès, alemany i xinès), fet que li ha permès assolir la xifra dels 2,5 milions d’usuaris d’arreu del món.

Un portal de pregària mundial

Com ha explicat el pare Fornos, director Internacional de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, “l’oració és com la llavor a les tenebres de la terra, que donarà el fruit quan serà l'hora”. És per això que a partir de l’1 de novembre, tota la comunitat eclesial mundial podrà enviar les seves oracions en diferents idiomes perquè, posteriorment, puguin ser seleccionades i publicade tant a la pàgina web del Sínode d’oració com a l’aplicació Click To Pray.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET