CULTURA Foto: CPL
Mn. Ignasi Torrent presenta les seves memòries
«Autobiografía de un cura único» ha estat editat pel CPL
Redacció 11/11/2021

El proper dijous 18 de novembre a les 6 de la tarda es presenta el llibre Autobiografía de un cura único a la capella del Seminari Conciliar de Barcelona. Es tracta d'un llibre de butxaca que l'autor, Mn. Ignasi Torrent, ha elaborat durant el temps de confinament: «És com un vas d’aigua fresca», ha escrit al pròleg Mn. Jaume Aymar. En l'acte es comptarà amb la interpretació a l'orgue de Montserrat Torrent, a l'ensems tia de Mn. Ignasi i Premi Nacional de Música 2021 del Ministeri de Cultura.

«És un relat sense pretensions, on se'ns descobreix la figura d'un bon home, un professional de l'administració pública competent i un capellà senzill i abnegat, un missioner a la ciutat que ha emprès accions solidàries i ha participat en fundacions importants», argumenta Mn. Aymar que participarà a l’acte de presentació del llibre. També acompanyaran l’autor el president del CPL (editor del llibre), Josep Maria Romaguera; el rector del Seminari de Barcelona, Mn. Salvador Bacardit i l’assessor de la cúria general de l’Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu, F. Xavier Pomés. 

Mn. Ignasi Torrent i Portabella, proper a celebrar els seus 75 anys i actualment enquadrat a l'Arxiprestat Badalona Nord, és economista (UB, 1975) i un cop ordenat sacerdot ha begut de l’espiritualitat del Pradó. Mn. Torrent ha estat fundador dels Amics de la Gent Gran (n’és el president d'honor) i ha participat en nombroses iniciatives: membre dels patronats de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, de la Fundació Malalts Mentals de Catalunya, de la Fundació Llegat Roca i Pi, administrador del Seminari Conciliar de Barcelona... També ha rebut diversos reconeixements com el Premi Amics de la Gent Gran 2017.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET