Del 5 al 12 de febrer té lloc a Praga l’Assemblea continental europea del Sínode 2021-2024. Hi participen 200 delegats en representació de les diferents Conferències Episcopals d’Europa, encapçalats pels seus presidents. S’hi sumen 390 participants que ho faran a distància, així com alguns delegats d’altres confessions cristianes. La trobada es divideix en dues fases: del 5 al 9 de febrer hi participen els delegats i del 9 al 12, només els presidents de les Conferències Episcopals

En aquesta trobada es presentarà la Síntesi definitiva de la proposta de l’Església a Espanya per a aquesta assemblea continental.

Aquest text recull les aportacions que han enviat les diòcesis, moviments, congregacions i diferents grups en relació amb el document enviat per la Secretaria del Sínode el setembre passat. A més, s’hi han incorporat els suggeriments que van sortir de la trobada del dissabte 28 de gener a la seu de la Conferència Episcopal Espanyola.

La CEE estarà representada pel seu president, el cardenal Joan Josep Omella; el bisbe coordinador de l’Equip sinodal, Mons. Vicente Jiménez; el secretari de l’Equip sinodal, el sacerdot Luis Manuel Romero; la Gna. María José Tuñón, ACI, com a responsable de la Vida consagrada i membre de l’Equip sinodal; i Dolores García Pi, presidenta del Fòrum de Laics i també membre de l’Equip sinodal de la CEE.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!