Càritas diocesana de Barcelona organitza una Festa solidària que se celebrarà aquest diumenge 16 d’abril, entre les 10.00 i les 14.00, a l’Escola Esportiva Brafa (carrer de l’Artesania, 75, de Barcelona). Està prevista la presència de més de dues-centes persones, entre les quals hi haurà pares, mares, infants i joves d’una seixantena de famílies ateses per Càritas diocesana de Barcelona, que hi assistiran gratuïtament. La resta d’assistents faran una aportació econòmica que anirà destinada al programa de Famílies i Infància de Càritas diocesana de Barcelona.

Al recinte hi haurà activitats de futbol, karaoke, màgia, inflables o tirolines. Un espai on infants i joves de les famílies ateses per Càritas podran gaudir de l’oci i del lleure. El darrer informe FOESSA, elaborat amb la col·laboració de Càritas, alertava que un 41,4% de famílies amb fills de la diòcesi de Barcelona es troben en situació d’exclusió social, i que una de cada dos famílies amb infants s’han vist obligades a reduir les activitats d’oci per motius econòmics.

Així mateix, durant la trobada es farà una explicació teatralitzada de l’informe “Cuidar i créixer en fragilitat: famílies, infants i adolescents en situació de vulnerabilitat”, presentat per Càritas durant l’any 2022.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!