Papa Francesc a Fàtima

El papa Francesc resarà el Rosari per la pau al món amb joves malalts i reclusos al santuari marià de Fàtima, el proper 5 d’agost, com a part de la visita a Portugal amb motiu de la Jornada Mundial de la Joventut de Lisboa.

“Volem que el santuari el pugui rebre bé, amb molts pelegrins. Per això, deixo la invitació perquè vinguin a pregar amb ell. Més a prop d’ell, resant a la mateixa capella de les Aparicions, seran joves malalts i joves reclusos”, ha dit el rector de Fàtima, el P. Carlos Cabecinhas, en un vídeo.

Francesc travessarà el recinte de Fàtima en el papamòbil fins a la capella de les Aparicions, on resarà el Rosari i dirigirà unes paraules als pelegrins abans de tornar a Lisboa.

El Papa visitarà per segon cop Fàtima i ho farà amb una intenció de pregària molt concreta: demanar la fi de la guerra a Ucraïna.

El director editorial del Dicasteri per a la Comunicació de la Santa Seu, Andrea Tornielli, assenyala que aquest gest de Francesc “es pot vincular directament amb un altre gest que va fer poc després de l’inici de la guerra: la consagració de Rússia i Ucraïna a l’Immaculat Cor de Maria, celebrada a Sant Pere el 25 de març del 2022”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!