Col·loqui europeu de parroquies

El dissabte 29 de juliol, la ciutat romanesa de Timisoara acollirà la 31ena edició del Col·loqui Europeu de Parròquies. Aquesta trobada, que aquest any porta el lema “Esperança per a Europa: com pot ser la comunitat cristiana un signe per al món d’avui?”, aplega una seixantena de persones de diferents països de l’Est i l’Oest d’Europa.

Dintre del gruix dels participants la trobada comptarà amb la participació d’una delegació formada per laics i capellans de les parròquies catalanes. Aquest grup estarà format per una desena de persones, entre les quals n’hi ha quatre de la diòcesi de Girona: dos capellans i dues laiques.

Durant la trobada, que finalitzarà el 3 d’agost, es pronunciaran diverses ponències, entre les quals en destaca la del teòleg suís François-Xavier Amherdt, professor de Teologia pastoral, Pedagogia religiosa i Homilètica a la Facultat de Teologia de Friburg (Suïssa).

El programa complet del col·loqui i tota la informació relacionada amb els temes que s’hi tractaran es pot trobar a la pàgina web www.cep-europa.org.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!