El Secret de la Cova de Queralt

Aquest dimecres les 18:30h, el Claustre del Convent de Sant Francesc de Berga ha acollit la presentació del conte infantil El Secret de la Cova de Queralt, de l’autor Xavier Gonzàlez-Costa amb il·lustracions de Rubén Torres i col·laboració-edició de l’Ajuntament de Berga.

L’acte ha comptat amb una gran assistència de persones, els capitans d’enguany i autoritats locals. L’autor del conte hi ha inclòs la presència de personatges inventats, alguns dels quals ja han aparegut durant aquests dies a través de les xarxes socials: “La Pauleta de Queralt i l’aprenent Pipo”. Ells dos i altres personatges ens expliquen, tal i com diu Gonzàlez-Costa, la història sobre l’aixecament de la Cova de la Troballa i el secret que amaga aquest edifici i el seu centenari. Els capitans vam encarregar aquesta tasca a l’esmentat autor perquè pensem que és una bona forma de fer també protagonistes de la Gala i del centenari de la Cova als infants de casa nostra i de promoure el vincle entre Queralt i les generacions berguedanes que pugen.

Mentrestant a les 18h, se celebrava la missa i novena al Santuari de Queralt. Al matí, els capitans de Queralt hem visitat amb la Mare de Déu la residència Sant Bernabé de Berga. A la tarda, la imatge ha visitat el Centre de Dia l’Onada.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!