El 14 de setembre passat, va tenir lloc, a la Casa de l’Església del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, la reunió de Vida Creixent. Aquesta trobada es va convocar amb la finalitat de substituir l’actual coordinador diocesà, Cristóbal Macias González. Durant 8 anys, Macias ha encapçalat aquest moviment de laics jubilats. Macias es va acomiadar com a coordinador diocesà amb aquestes paraules: “Ha estat un orgull i satisfacció haver estat el primer coordinador de Vida Creixent de la nostra diòcesi. Com que el bisbat de Sant Feliu de Llobregat era de nova creació faltava aquest grup en l’organigrama. Ara, faig un pas al costat, però em poso a la vostra disposició en tot allò que us pugui ser-ne útil.”   

Cal recordar que fa tres mesos es va demanar la candidatura voluntària d’algunes de les persones que van assistir el dijous 14 de setembre passat a la reunió. Com que no es va rebre resposta de cap integrant de Vida Creixent, el bisbe Agustí Cortés va nomenar una comissió gestora formada per diversos membres presents en aquesta convocatòria. Tal com va dir el bisbe de la nostra diòcesi, “aquesta situació es perllongarà fins que algú pugui presentar-se, per tant, la convocatòria resta oberta”.  

Finalment, Cristóbal Macias va cloure el seu parlament amb unes paraules del bisbe Agustí en les quals va ressaltar la tasca tan important que fa el Moviment de Vida Creixent a les parròquies. La comissió gestora està formada pel consiliari, Mn. Xavier Ribas; pel responsable de la comissió, Enric Ossó; per la secretària, Carmen González; pels vocals, Josep Dalmau i Miquel Cancas, i la vocal, Montserrat; i com a assessor, Cristóbal Macias.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!