A l’inici del nou any, i amb la festa de Don Bosco a l’horitzó, el 31 de gener, arriba a les presències salesianes d’Espanya la campanya vocacional 2024.

És una proposta educativo-pastoral que vol continuar tenint cura de la promoció i la consolidació d’una autèntica cultura vocacional a les cases de les províncies salesianes del país: Salesians Sant Jaume el Major i Salesians Maria Auxiliadora.

En el marc de la campanya pastoral anual Un somni per a tu, es presenta la campanya vocacional amb el lema “Ens crides a viure el teu somni”.

La imatge bíblica de l’evangeli de Lluc (2,41-52) i la paraula del papa Francesc a Christus vivit il·luminen la proposta i criden a viure el somni que Déu té per a cadascú

Els encarregats respectius de l’Animació Vocacional de les dues inspectories salesianes d’Espanya, José Carlos Sobejano i Jordi Lleixà, esperen que la campanya vocacional “se socialitzi”, i arribi a tots els racons de les cases salesianes.

“Quin és el somni que té Déu per al món?” Amb aquesta pregunta comença el vídeo promocional de la campanya. Un món ple de reptes espera la resposta valenta dels joves per fer realitat el somni de Déu.

A les xarxes socials dels salesians a Espanya (X, Instagram, TikTok i Youtube), es podran trobar més recursos motivacionals a l’entorn de la campanya.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!