El 14 de gener se celebra la Jornada de la Infància Missionera. Amb aquesta Obra Pontifícia, el Sant Pare implica els nens del món a ajudar altres infants com ells en territoris de missió. Infància Missionera vol animar l’esperit missioner en els més petits, i ajudar els missioners perquè continuïn proporcionant educació, salut i formació cristiana a més de 4 milions de nens a 120 països.

Els infants resen pels infants, els infants evangelitzen els infants, els infants ajuden els infants, aquesta és la síntesi del que aquesta Obra proposa.

La campanya es desenvolupa amb el protagonisme dels nens que, gràcies al baptisme, són membres de l’Església i responsables de participar-hi segons els seus mitjans i capacitats, donant suport als missioners amb l’oració, i anunciant i testimoniant l’Evangeli allà on es troben. L’espiritualitat d’aquesta Obra vol inspirar tot allò que correspon als infants i adolescents en el pla eclesial, educatiu i familiar.

El lema “Comparteixo el que soc”, en clau missionera, destaca la riquesa de pertànyer a una comunitat amb qui compartir, i ajudar a superar l’individualisme i l’egoisme.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!