Després de gairebé dos anys, finalment la ràdio diocesana tornarà al bisbat de Lleida. Així ho ha anunciat el seu equip de comunicació el Dia Mundial de la Ràdio, celebrat aquest dimarts 13 de febrer. Com han explicat en un comunicat, els programes es reprendran en les properes setmanes, amb un replantejament dels continguts que se centraran en el pòdcast i la difusió a través de les xarxes socials, a més de les col·laboracions amb emissores locals. 

La ràdio del bisbat estava aturada des de la pandèmia del Covid, fet que es va sumar a la mort de l’anterior delegat, Miguel Ángel Martín, i va provocar que es deixessin d’emetre els programes a l’estudi del Palau Episcopal. Ara, el nou equip de comunicació de la diòcesi, encapçalat per la periodista Maria Marquès, el delegat Jordi Capdevila i el periodista Jordi Guardiola, afronten el repte de recuperar els programes de ràdio amb garanties. 

A més de la renovació dels continguts, el bisbat també ha anunciat que s’ha fet una renovació dels equips i del software necessari, que ja s’està provant des d’aquest mes de febrer. Els primers enregistraments, que passaran a l’àmbit públic en una data propera, han inclòs entrevistes a personalitats de la diòcesi, tertúlies, i les glosses del bisbe Salvador, entre d’altres. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!