El Patronat ha nomenat nou director de Blanquerna al Dr. Jordi Riera i Romaní, catedràtic d’Educació de la Universitat Ramon Llull (URL) i degà de la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i l’Esport (FPCEE) en dos períodes (del 1996 al 2004, i del 2021 fins l’actualitat). A més, Riera ha estat vinculat al Rectorat de la Universitat Ramon Llull del 2006 al 2020, on va ocupar diferents càrrecs, entre ells vicerector de Política Acadèmica i de Qualitat de la URL, i adjunt al rector.

Riera és diplomat en Magisteri per Blanquerna-URL, llicenciat en Pedagogia i doctor en Pedagogia Social per la UAB. També és fundador i Investigador Principal (IP) del grup de recerca en Pedagogia, Societat i Innovació amb el suport de les TIC (PSITIC) de la FPCEE durant els darrers 25 anys. Participa habitualment com a ponent convidat en congressos i jornades, és autor de diversos articles i llibres i expert en temes d’educació, pedagogia social i innovació educativa.

El Dr. Riera substitueix la Dra. Giorgia Miotto, que va ser nomenada al setembre del 2021. Durant aquests tres anys, Miotto ha liderat la institució, afrontant, en un context no gens fàcil, els reptes acadèmics i econòmics que s’han plantejat.

El Dr. Marc Franco és diplomat en Magisteri d’Edudació Primària, amb especialitat d’Educació Física.

El nou degà de la FPCEE serà el Dr. Marc Franco Sola, fins ara vicedegà acadèmic de graus i innovació de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport. El Dr. Marc Franco és diplomat en Magisteri d’Educació Primària, amb l’especialitat d’Educació Física, i llicenciat i doctorat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport per la Universitat Ramon Llull (URL). És professor a graus i màsters en Educació i membre del grup de Recerca i Innovació en Esport i Societat (GRIES) de la URL.

Els nomenaments els ha fet el president de la Fundació Blanquerna, el Dr. Josep Maria Carbonell, i es faran efectius l’1 de setembre del 2024.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!