El Patronat de l’Institut Borja de Bioètica (IBB)-URL ha designat David Lorenzo Izquierdo nou director general de l’Institut, nomenament que serà efectiu a partir del proper 1 de setembre. El rector de la Universitat Ramon Llull, Josep Antoni Rom Rodríguez, d’acord amb els estatuts de la Universitat, ha procedit al seu nomenament.

El Dr. Lorenzo, expert en bioètica i amb una dilatada trajectòria en recerca i docència, assumirà la direcció de l’Institut i succeirà a la Dra. Montse Esquerda i Aresté. Compta amb un ampli currículum en el camp de l’ètica i la bioètica.

Graduat en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra (1999) i doctor en Humanitats (àrea d’Ètica) per la Universitat Internacional de Catalunya (2005), ha desenvolupat la seva carrera professional en diverses institucions espanyoles i estrangeres. És també col·laborador de diferents Comitès d’Ètica de l’Assistència.

Des de l’Institut Borja de Bioètica-URL, volen expressar el seu profund agraïment a la Dra. Montse Esquerda, que ha liderat la institució amb gran dedicació durant la darrera dècada. La Dra. Esquerda ha consolidat una sòlida trajectòria de l’Institut en docència, investigació i assessorament, tot oferint una inestimable ajuda en el relleu que ara pren el Dr. Lorenzo.

“Entenc la bioètica —afirma el Dr. Lorenzo— com una cerca: la cerca de l’excel·lència moral en l’àmbit de la salut i l’atenció a les persones.”

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!