Roba neta

Amb l’objectiu de renovar el servei de bugaderia, rober i consigna per a persones sense llar, Arrels Sant Ignasi de Lleida ha iniciat la campanya “Roba neta”. Rosa Majoral, directora de l’Arrels, ha explicat aquest dijous 18 de juliol a Ràdio Estel que l’associació treballa “des de fa tres dècades sobretot per humanitzar la societat”, i és per aquest motiu que han posat en marxa aquesta iniciativa que té la finalitat “d’afavorir la reinserció de les persones que viuen al carrer”. 

Com ha explicat, els serveis de bugaderia, rober i consigna és important que també siguin dignes, ja que a través d’ells “millorem el benestar de les persones que acollim”. Actualment, d’aquests serveis s’en beneficien més de 150 persones, i és per això que és necessari renovar els equipaments, com per exemple comprant rentadores i assecadores noves, armaris, tovalloles, o penjadors, entre d’altres. 

L’entitat s’ha marcat l’objectiu d’assolir els 12.000 euros recaptats durant la campanya “Roba neta”, dels quals com es pot veure a la seva pàgina web, se n’han aconseguit 4.500. Per col·laborar-hi, es pot fer a través de la web de l’entitat (arrelssantignasi.cat/roba-neta), amb targeta de crèdit, transferència bancària o fent un Bizum amb el codi 33638. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!