Sor Lucia

Aquest dimecres, 24 de juliol, el ministeri de l’Interior ha atorgat les medalles a la Protecció Civil al convent de Santa Clara i sor Lucía Caram. L’acte s’ha celebrat al Centre Nacional de Condicions de Treball, i ha estat presidit pel delegat del Govern espanyol a Catalunya, Carlos Prieto. Prieto ha estat l’encarregat de donar les Medalles al Mèrit de la Protecció Civil al convent de Santa Clara i a sor Lucía, per les “grans actuacions que han fet en situacions d’emergència”, com és la guerra d’Ucraïna.

Després de rebre les medalles, sor Lucía ha agraït aquest reconeixement a la tasca que realitza el convent, i ha destacat la importància de la creació del dispositiu humanitari que permet ajudar els ciutadans que fugen de la guerra, “que pateixen dolor i desesperació”. 

A més de Carlos Prieto, l’acte ha comptat amb la participació de la directora general de Protecció Civil, Virginia Barcones, i dels quatre subdelegats del Govern a Barcelona, Pepín Beltrán; Tarragona, Santiago Castellà; Girona, Pere Parramon, i Lleida, José Crespín.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!