Aquest estiu, la catedral de Tarragona amplia l’oferta d’activitats amb una nova experiència exclusiva que uneix música, patrimoni i enologia en un entorn incomparable, com és la catedral de Tarragona, testimoni únic de dos mil anys d’història. Les “Nits d’Estiu” a la catedral de Tarragona permetran als visitants gaudir de la màgia del capvespre amb una audició especial d’orgue i una visita al claustre que inclourà una degustació de vi de la D.O. Tarragona.

Embolcallats per la llum tènue de les espelmes i el sol del capvespre matisat pels vitralls del temple, els visitants podran gaudir de la música de l’excepcional orgue de la catedral. Un concert d’orgue que combinarà peces musicals més tradicionals amb algunes bandes sonores de pel·lícula.

Després de l’audició, es podrà passejar per la nau central i el claustre medieval, un dels espais més emblemàtics d’aquest conjunt monumental. La vetllada culminarà amb una degustació de vi de la terra al claustre, oferint una oportunitat perfecta per gaudir dels sabors de la D.O. Tarragona en un entorn únic.

L’imponent orgue del segle XVI, amb els seus vint metres d’alçada, és una de les joies del monument i promet oferir una audició inoblidable. Aquesta inclourà una selecció de peces on es combinaran obres clàssiques de Johann Sebastian Bach, peces tradicionals catalanes com El cant del ocells i música orquestral de pel·lícules, com Interestellar, Jurassic Park, E.T. o Pirates del Carib, entre d’altres.

La catedral de Tarragona és una joia del patrimoni català per descobrir. Els seus murs guarden una història de més de dos mil anys. Ubicada a la part més alta de la ciutat de Tarragona, s’alça sobre l’emplaçament on es trobava el temple d’August de la Tàrraco romana. La imponent nau central, de planta romànica, sorprèn per la seva lluminositat i destaca la impressionant rosassa de la façana principal, d’estil gòtic, un dels elements més representatius de la catedral, així com el magnífic orgue renaixentista i el detallat retaule gòtic de l’altar major.

El cicle “Nits d’estiu” tindrà lloc els dies 2, 3, 8, 9, 23, 24, 30 i 31 d’agost. L’hora d’inici, a les nou del vespre. Per a la compra d’entrades: https://tickets.catedraldetarragona.com/ca/1230-entrades/8735-nits-destiu-a-la-catedral-de-tarragona/info.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!