Aquest diumenge, en el marc del res de l’Àngelus, el papa Francesc ha fet noves crides per la pau a les zones del món on hi ha conflictes.

El Pròxim Orient, Europa o les tensions que no remeten a l’antiga Birmània són al cor del Papa. Per a cada regió, Francesc ha convidat a fer-les presents a la pregària.

PAPA FRANCESC

“Continuem pregant perquè s’obrin camins de pau al Pròxim Orient, Palestina, Israel, així com a la martiritzada Ucraïna, Myanmar i totes les zones enguerra, amb un compromís de diàleg i negociació, i abstenint-se d’accions i reaccions violentes”

Després de la pregària mariana, el Pontífex ha recordat les beatificacions a Uvira, a la República Democràtica del Congo, on ha tingut lloc la missa que ha elevat als altars Luigi Carrara, Giovanni Didoné i Vittorio Faccin, missioners xaverians italians, juntament amb Albert Joubert, sacerdot congolès, assassinats el 28 de novembre del 1964.

Màrtirs congolesos.

Com ha assenyalat Francesc, “el seu martiri va ser la coronació d’una vida dedicada al Senyor i als seus germans. Que el seu exemple i la seva intercessió afavoreixin camins de reconciliació i de pau per al bé del poble congolès”.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!