Misteri Selva

El passat 15 d’agost, coincidint amb la celebració de la Mare de Déu d’Agost, el Misteri de la Selva va finalitzar les representacions del seu quaranta-quatrè cicle. Va fer-ho de la millor manera possible, i és que a més de fer una valoració molt positiva de la peça, tant en l’àmbit musical com en el de la participació del públic, els organitzadors van anunciar que el mes de setembre del 2025 el Misteri de la Selva es representarà a l’església de Santa Maria Sopra Minerva, a Roma. 

D’aquesta manera, el Misteri, considerat com la peça teatral més antiga que es conserva íntegra en català, tornarà a la capital italiana, on ja es va representar l’any 2000 (a l’església de Santa Maria in Trastevere). 

Com ha explicat el Patronat del Misteri, la preparació de les representacions habituals, sumades al viatge posterior a Roma, han fet que ja s’estigui treballant per trobar la millor manera d’organitzar els assajos per a l’any que ve, així com el trasllat de tot l’equip d’actors i cantants.

Durant els mesos vinents es donarà a conèixer la data exacta de la representació del Misteri a Roma, en el que serà un nou viatge d’aquest drama assumpcionista que des de 1980 s’ha representat a la Selva del Camp per recordar la vida, la mort i la pujada al cel en cos i ànima de Maria. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!