Del 22 al 24 de setembre, París acollirà la trobada internacional “Imaginer la Paix-Imagine Peace”, una iniciativa de la comunitat de Sant’Egidio i l’arxidiòcesi de París per abordar les problemàtiques emergents del nostre temps, amb una atenció especial als temes de la pau i del desarmament. Per fer-ho, aquesta trobada comptarà amb la participació de grans líders de les religions i representants del món de la cultura i de les institucions, com per exemple el president Emmanuel Macron, o l’arquebisbe de Canterbury Justin Welby, entre d’altres. 

Com ha explicat la Comunitat de Sant’Egidio, l’assemblea inaugural tindrà lloc el 22 de setembre al Palais des Congrès, en una trobada que ha de servir per “donar veu als que no es resignen davant de les víctimes innocents, els milers de desplaçats i la devastació provocada per la guerra”. 

La cerimònia final tindrà lloc el 24 de setembre a l’atri de la catedral de Notre Dame, on està previst un missatge del papa Francesc, se sentiran testimonis de països en guerra i es proclamarà una crida de pau adreçada als responsables de la política internacional.

El programa complet de la trobada es pot consultar en aquest enllaç, on també es poden fer les inscripcions per assistir-hi i consultar els participants de cada religió i institució. 

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!