“M’aporta una gran satisfacció deixar el meu testament a Missions Salesianes. És una forma de tornar alguna cosa del que m’ha donat la vida. I penso que, així, els missioners salesians tindran recursos per poder atendre la infància i la joventut en situació de vulnerabilitat”, explica l’Elisa, una de les persones que ha confiat en l’organització per donar oportunitats de futur.

En el Dia Internacional del Testament Solidari, el 13 de setembre, Missions Salesianes vol animar a fer aquesta acció. Com diu el director de l’entitat, Luis Manuel Moral, “el teu testament pot ser molt més que un document legal, pot ser l’esperança perquè nens, nenes i joves construeixin el seu futur”.

LUIS MANUEL MORAL, director Missions Salesianes

“Són moltes les persones que han confiat en nosaltres. L’any passat vam rebre més de 2,5 milions d’euros per aquests testaments solidaris”

Gràcies als testaments solidaris, Missions Salesianes han pogut fer programes educatius, iniciatives que garanteixin la protecció dels menors en situació de risc, projectes d’assistència sanitària o d’alimentació.

Amb la campanya “El teu testament, la seva esperança”, l’entitat subratlla que un testament solidari és la llavor per construir un món més humà, just, equitatiu i sostenible.

Els testaments solidaris són la segona font d’ingressos de Missions Salesianes i van suposar, el 2023, un 15% dels ingressos totals que va tenir. “Un testament solidari permet a les persones assegurar-se que el seu suport es destini a projectes que reflecteixin els seus valors i preocupacions”, diu Moral.

En un món on milions de nens, nenes i joves afronten situacions d’extrema vulnerabilitat, un testament solidari pot esdevenir una eina poderosa per transformar vides.

Amb més de 150 anys de presència salesiana a més de 130 països, Missions Salesianes dedica els esforços a proporcionar educació, protecció i desenvolupament integral a la infància i la joventut que més ho necessita.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!