El tren més missioner d’aquest curs arriba a l’abadia de Montserrat el 19 d’octubre, avantsala del Domund. Aquesta iniciativa, impulsada per Cristians Sense Fronteres i que compta amb més de 30 anys d’història, torna a Catalunya de la mà d’aquest grup missioner i de les delegacions de Missions a Catalunya.

Tenen el suport de les seves diòcesis i de l’abadia de Montserrat, que celebra el mil·lenari. Tothom anima a participar en aquesta trobada per prendre consciència que la missió és avui més necessària que mai, tant més enllà de les nostres fronteres, com al nostre entorn més proper: família, escola, feina…

Com expliquen els organitzadors, l’objectiu és que tots els participants en aquesta activitat siguin conscients que, com a batejats, som missioners i ens correspon una nova acció missionera, així com la col·laboració en l’animació del Domund, tot promovent una Església en sortida.

En aquest sentit, conviden: “Si mai no hi has participat, has de saber que és una jornada festiva, de pregària, de reflexió i celebració entorn la Jornada Mundial del Domund. Una experiència de disponibilitat i de sortir de nosaltres mateixos, deixant les nostres comoditats i sortint, en tren, cap on l’Esperit ens enviï.”

Es tracta de comprometre’s a seguir l’exemple dels missioners i missioneres que, amb generositat, portin el missatge de l’Evangeli allà on encara no ha arribat.

La jornada començarà a les 9.30 amb la trobada a l’estació de Monistrol, des d’on en grups s’anirà pujant a Montserrat. Allà hi haurà una marxa breu tots units fins al lloc d’acollida i a partir d’aquí, reflexió, pregària, música, testimonis i festa de l’enviament.

A la pàgina web de Cristians Sense Fronteres podeu trobar més informació, així com fer consultes a trenmissioner@csf.es i a les delegacions de Missions de cada diòcesi.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!