Aquest diumenge, després de la pregària de l’Àngelus, el Papa ha assenyalat que viu “amb preocupació” el que passa al Pròxim Orient i ha demanat un cop més l’alto el foc immediat i que es recorrin “els camins de la diplomàcia i el diàleg per obtenir la pau”.

Francesc ha expressat la seva proximitat a Palestina, Israel i el Líban, i ha instat que “es respectin les forces de pau de les Nacions Unides” en aquest darrer país.

El Papa ha demanat que es pregui per totes les víctimes i ha expressat l’esperança que els ostatges siguin alliberats perquè “aquest patiment inútil generat per l’odi acabi aviat”.

PAPA FRANCESC

“No oblideu que la guerra mai no portarà la pau, és un fracàs i mai no donarà seguretat. I sobretot, per als qui es creuen invencibles, atureu-vos, si us plau”

Novament ha fet una crida perquè s’aturin els atacs contra la població civil ucraïnesa: “Ja n’hi ha prou de matar els innocents!”

Finalment, el Pontífex ha explicat que segueix la dramàtica situació a Haití, amb la violència que obliga la població a fugir i abandonar casa seva.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!