Càritas diocesana de Lleida i el Banc de Sang i Teixits han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració, amb l’objectiu de promoure la donació de sang a través de diverses iniciatives socials que impactin en la comunitat.

Aquest acord reafirma el compromís de totes dues entitats amb la solidaritat i el benestar comunitari.

El conveni, signat per Rafael Allepuz, director de Càritas diocesana de Lleida, i Juan Manuel Sánchez, director del Banc de Sang i Teixits de Lleida, busca establir un marc de cooperació per difondre i incentivar la donació de sang entre les persones ateses voluntàries i col·laboradores de Càritas.

Mitjançant aquest acord, es desplegaran accions de sensibilització per augmentar la consciència sobre la importància de les donacions, que són vitals per salvar vides.

Càritas diocesana de Lleida es compromet a realitzar campanyes de conscienciació i difusió, tant a través de la seva web com dels seus canals de comunicació, per fomentar la participació en la donació de sang.

També es preveu l’organització d’una campanya pròpia de donació dirigida a les persones voluntàries i col·laboradores, amb el suport logístic i tècnic del Banc de Sang. Aquesta tindrà lloc el proper 15 de novembre durant el matí.

En aquest sentit, des de Càritas diocesana de Lleida es fa una crida a la col·laboració activa tant del seu personal intern com de la ciutadania en general, convidant tothom a participar en aquesta campanya solidària de donació de sang. A més d’animar els seus voluntaris, voluntàries i persones col·laboradores, Càritas vol sumar-hi el suport de la comunitat per aconseguir una participació massiva i conscienciar sobre la  importància de la donació.

Per la seva banda, el Banc de Sang i Teixits reconeixerà Càritas com a entitat amiga de la donació i difondrà les accions conjuntes de major impacte. Aquest acord no només busca incrementar les donacions, sinó també divulgar els valors de solidaritat associats a aquesta acció altruista.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!