My Bag’s i Play and Help col·laboren amb La Nit!

A falta de dues setmanes per La Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, ja tenim confirmades les empreses que participaran en aquest acte solidari.
Dilluns hem convidat a RàdioEstel dues emprenedores, la Silvia Tarrés, de My Bag’s, botiga de bosses per a bebés, i la Mónica Espadaler, de Play and Help, tenda especialista en pales i calçat de pàdel.
La Sílvia ha col·laborat en les quatre nits que hem cel·lebrat, per Play and Help és la primera Nit: “S’adiu molt amb la filosofia de My Bag’s, que ja té un complement solidari. Perpetuarem la presència que tenim a La Nit“, ha anunciat la responsable de My Bag’s. Mónica Espadaler ha explicat com ha arribat per primera vegada: “Sempre estem units a temes solidaris, i sobretot perque Mónica Green és una gran amiga meva i l’enredo per mil esdeveniments benèfics. M’encantarà poder col·laborar amb regals, i tindrem a la Mónica allà”

Núria Ortín també ha explicat altres empreses que s’uneixen a nosaltres en el sopar solidari amb productes per la rifa o col·laborant amb una fila 0. En la rifa del 17 de juny sortejarem joies, cava, un viatge…
Escolta l’entrevista a RàdioEstel (minut 13)

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!