Ruth Travel viatja amb TV3 en el programa "Gent de món"

Diumenge 21 de juny s’estrena el programa de TV3 Gent de món. És un nou espai, que s’emet diumenge en prime time, i que explica amb sentit de l’humor l’experiència de viatges arreu del món i les vivències i impressions dels viatgers, de la mà de Ruth Travel. Es tracta de l’empresa que organitza els viatges del Club+Amics. El quart capítol del programa està dedicat precisament a Armènia i Nagorno Karabagh, el viatge que va fer el Club+Amics l’estiu passat.

Gent de món són persones que viatgen per països, visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia, la gent que hi viu. Però també és un docushow que, amb molt sentit de l’humor, segueix aquest grup real de viatgers i, a mesura que avancen, en descobreix les personalitats, les opinions i les sensacions i fa que els espectadors s’hi reconeguin.
Tenint en compte que Ruth Travel és una empresa especialitzada en pelegrinatges i rutes bíbliques, no és estrany que la majoria de grups que apareixeran al programa són parròquies i grups cristians, com el mateix Club+Amics. Ruth Travel ofereix darrere de cada viatge televisat un estudi exhaustiu tant a nivell espiritual com a nivell històric, antropològic i cultural de la destinació, cosa que permet oferir al viatger una experiència diferent i profunda.
Gent de món s’estrena diumenge 21 de juny a les 22.35 h viatjant a Rússia.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!