Mor la germana Nirmala

La germana Nirmala, la primera successora de la Beata Mare Teresa de Calcuta com superiora de les Missioneres de la Caritat, ha mort aquesta matinada als 81 anys d’edat.


Segons ha informat la congregació, la religiosa patia de problemes al cor i va morir d’una aturada cardíaca. La germana Nirmala va estar al capdavant de les Missioneres fins l’any 2009 quan va ser succeïda per la religiosa Mary Prema.

Segons ha informat l’Arquebisbe de Calcuta, Mons. Thomas D’Souza, la germana Nirmala “va morir en pau, envoltada de religioses resant per ella”.

“Havia estat patint d’una malaltia cardíaca per un bon temps però mai va perdre el seu somriure i sempre va ser molt entusiasta”, ha indicat.

La seva vida

Nirmala Joshi va néixer en el si d’una família hindú de Brahmans el 1934 a Ranchi, a l’est de Bihar, Índia. Els seus pares eren immigrants de Nepal.

Va ser educada per missioners cristians a la ciutat de Patna, Índia. A l’edat de 24 anys, motivada per la feina i exemple de la Mare Teresa es va convertir al Catolicisme.

La Germana Nirmala va ser una de les primeres religioses en dirigir una missió fora de l’Índia, a Panamà, Amèrica Central. Va dirigir després missions a Europa i a Washington DC als Estats Units, abans de ser escollida per succeir a la Mare Tere

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!