Acollir el foraster

El dilluns 7 de setembre a la seu de la Direcció General d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya va tenir lloc la presentació del document Acollir el foraster. L’hospitalitat com a deure i actitud espiritual. Hi van ser presents Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos, i Francesc Torralba, president del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa, juntament amb tres membres més d’aquest organisme: Joan Andreu Rocha, Yaratullah Monturiol i Francesc Xavier Marín.

Es tracta del tercer dels treballs elaborats pel Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa en la seva tasca d’assessorament al Govern de la Generalitat per afavorir la gestió de la diversitat religiosa a Catalunya. Acollir el foraster aporta un conjunt de reflexions i coneixements sobre l’hospitalitat des del punt de vista de les diferents tradicions religioses.

“La ciutadania europea, arran de la imatge d’un nen sirià mort en una platja donada a conèixer a través dels mitjans de comunicació, s’ha despertat davant del drama dels refugiats. La resposta a aquesta fotografia ha estat molt emocional, però cal alguna cosa més que l’emotivitat en aquesta qüestió“, va explicar Enric Vendrell.

Podeu llegir l’article en PDF

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!