Concert solidari pels refugiats a Santa Maria del Mar

Des de fa temps l’Església de Barcelona organitza l’acollida de refugiats que es preveu que arribaran d’aquí a unes setmanes. A través de Càritas diocesana es fa la coordinació d’una acollida que es preveu llarga en el temps i d’una gran complexitat. Les quaranta places d’alberg a l’antic Seminari menor de la Conreria, sumades a altres recursos residencials, responen a la crida del papa Francesc d’obrir els temples a l’acollida dels refugiats.

Una altra mobilització que s’està fent és a l’hora de buscar recursos econòmics i, en aquest sentit, una de les primeres iniciatives acaba de sorgir de la basílica de Santa Maria del Mar. “La urgència i la gravetat de la situació ens interpel·la a tots”, expressa Mn. Salvador Pié, rector de Santa Maria del Mar. La iniciativa per recollir diners ha estat organitzar un concert de l’Escolania de Montserrat, el divendres 16 d’octubre a les 20.30 h, amb el patrocini de El Corte Inglés i la col·laboració de Blanquerna – Universitat Ramon Llull. “Serà el primer acte públic representatiu, promogut per Santa Maria del Mar, Càritas diocesana i l’Escolania de Montserrat, que es farà a Barcelona per aquest motiu i ens agradaria que animés altres persones a fer iniciatives similars”, afegeix Pié.

Les entrades s’adquireixen a la mateixa basílica i a la web de El Corte Inglés (www.elcorteingles.es). El preu de les entrades generals és de 25 euros i de 50 euros per a les primeres files. Les institucions o particulars que vulguin fer aportacions a la Fila 0 del concert, poden fer-les al número de compte de la Caixa (Càritas): 2100 1089 71 0200077567.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!