Tot a punt per a la Magic Line 2016

L’Obra Social Sant Joan de Déu ha presentat l’anunci de la Magic Line 2016 i convida tota la ciutadania a participar el proper 28 de febrer en aquesta mobilització solidària que organitza Sant Joan de Déu a favor de les persones més vulnerables. L’esdeveniment central és la caminada amb equips i no competitiva que recorre els turons de Barcelona.
El 2015 hi van participar més de 10.000 persones repartides en 750 equips que van recaptar fins a 225.000 euros a través de diferents activitats durant els mesos previs. Juanjo Ortega, un dels coordinadors de la Magic Line 2016, explica les tres novetats d’enguany: la Festa Magic Line, el Cafè Magic Line i una proposta cultural. La Festa Magic Line, que tindrà lloc a la plaça de la Catedral de Barcelona, «a més de ser el punt d’arribada dels 10.000 caminadors, inclourà un espectacle inèdit amb músics de renom i alumnes dels projectes socials del Taller de Músics que compartiran escenari amb persones en risc d’exclusió social». Per la seva banda, el Cafè Magic Line, que començarà el 23 de gener, consisteix «a organitzar un cafè-esmorzar-berenar amb els amics a canvi d’una aportació per a la Magic Line».
Finalment, en aquesta tercera edició de la Magic Line «tots els participants que portin el tubular podran accedir gratuïtament a diversos
equipaments culturals de Montjuïc: el Caixa Fòrum, el Poble Espanyol, el MNAC, la Fundació Miró, el Museu Olímpic i de l’Esport, l’Estadi Olímpic i el Jardí Botànic».

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!