Campanya contra l'explotació sexual

“No” a l’explotació sexual. Des de “Catalunya Cristiana” ens fem ressò de la campanya “Jugar a favor de la vida” que té lloc durant els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Aquesta campanya assenyala que comprometre’s contra el tràfic de persones, a favor de la vida, és una obra de misericòrdia. El tràfic humà ha esdevingut un negoci lucratiu, principalment en la modalitat de l’explotació sexual.

La campanya es desenvolupa principalment en els mitjans de comunicació i a les xarxes socials.Tot i que també hi ha accions als carrers a través de la distribució d’informació per sensibilitzar i prevenir el risc a les ciutats de Rio i Manaos.

Bàsicament té quatre grans objectius: sensibilitzar la societat i els organismes públics sobre el tràfic de persones i de l’explotació sexual; alertar les persones en situació de vulnerabilitat social; conscienciar turistes i autoritats sobre les conseqüències de l’explotació en la vida de la gent, i implicar organitzacions i persones en la lluita per la dignitat humana.

Per a més informació cliqueu aquí.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!