Iniciatives als bisbats en la Setmana de la Bíblia

Fer que la llavor de la Paraula fructifiqui. Aquest és elprincipal objectiu de la Setmana de la Bíblia i el Diumenge de la Paraula quese celebren del 21 al 27 de novembre. Tota una oportunitat per posar la Bíbliaal centre de la vida d’Església. Posem al vostre abast el suplement especial que CatalunyaCristiana hem elaborat i on, entre altres temes, podreu consultar lesactivitats que es faran durant tota la setmana a les diferents diòcesiscatalanes i que desembocaran en el Diumenge de la Paraula, 27 de novembre, primerDiumenge d’Advent.

A l’especial trobareu aportacions, entre altres, de l’abatde Montserrat, Josep Maria Soler; l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol;Esperança Amill, de l’Associació Bíblica de Catalunya; i el biblista JavierVelasco.

Entre els actes de la Setmana de la Bíblia, destaquem eldijous 24 de novembre, a les 19.30, en què Armand Puig, rector de l’Ateneu SantPacià, farà una meditació bíblica sobre la façana del Naixement a la basílicade la Sagrada Família, acompanyat per l’organista Juan de la Rubia. Ràdio Esteli Catalunya Cristiana posem 100 invitacions a la vostra disposició. Passeu arecollir-les a la nostra seu: carrer de Comtes de Bell-lloc, 67-69, deBarcelona.

La Setmana de la Bíblia, patrocinada per la ConferènciaEpiscopal Tarraconense, se celebra amb el lema “La teva Paraula és llumdels meus passos” i és promoguda per l’Abadia de Montserrat, l’AssociacióBíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l’Editorial Claret iRàdio Estel i Catalunya Cristiana.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!