«El M.O.Billings és un estil de vida»

Alicia Pastor ensenya M.O.Billings al Centre d’Orientació Familiar Mare de Déu de la Salut de Terrassa. Com ella explica, «és una metodologia que ajuda la parella, i en particular la dona, a diferenciar els períodes de fertilitat i infertilitat del cicle menstrual a partir de l’observació que ella mateixa fa de la sensació i les característiques que presenta el moc cervical a la vulva».
«Quan una parella aprèn M.O.Billings, adopta una forma de vida saludable, natural, que no posa en risc innecessàriament la salut d’un dels dos membres en benefici propi. La parella decideix conèixer la seva fertilitat però sense dominar-la ni alterar-la, permetent que es pugui realitzar el pla diví. Utilitza els períodes fèrtils i infèrtils en consciència i a la llum de la paternitat responsable», explica Pastor a l’entrevista.
Aquest mètode es va formular ja fa més de 60 anys. Els seus descobridors, John i Evelyn Billings, van observar que el moc cervical que s’esmentava a la literatura mèdica era un indicador significatiu de la fertilitat de la dona. Des del seu descobriment, aquest mètode ha gaudit de gran acceptació entre el públic en general i entre cercles científics.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!