Estat Islàmic mata 14 persones i en fereix més de 100 a La Rambla

Després de l’atemptat d’Estat Islàmic a La Rambla de Barcelona, que va causar 13 morts i 100 ferits, a quarts de dos de la matinada una furgoneta amb un grup d’almenys cinc terroristes ha estat interceptada pels Mossos d’Esquadra quan ha volcat en intentar irrompre al passeig marítim de Cambrils. Tots portaven cinturons explosius. Quatre dels ocupants han mort i un cinquè ha resultat ferit.
El conductor de la furgoneta que va atropellar centenars de persones a La Rambla de Barcelona forma part d’una celula jihadista que estava preparant una bomba a Alcanar. Per això la matinada de dijous va haver una explosió en un chalet d’aquest municipi del Montsià. La idea dels terroristes era carregar una furgoneta d’explosius i fer-la estallar en algun punt de la ciutat, segurament a la mateixa Rambla.
Aquest divendres hi haurà un minut de silenci a les 12 del migdia a la mateixa Plaça Catalunya, “per demostrar que no tenim por, en defensa de la pau i la democràcia”, va demanar l’alcadessa de Barcelona, Ada Colau, en la roda de premsa amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident del govern, Oriol Junqueras.

Els bisbes catalans també han mostrat la seva consternació davant d’aquest terrible atemptat.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!