“Cal evitar que la indiferència envers el patiment dels altres es globalitzi”

“Cal evitar la globalització de laindiferència envers el patiment dels altres, especialment dels menys afavorits”.Aquestes han estat les paraules de Mons. Joan Josep Omella, cardenal arquebisbede Barcelona, en la seva intervenció al Fòrum Social Pere Tarrés del mes defebrer.

Aquesta frase expressa la idea de lluitacontra la indiferència i la injustícia que ha volgut transmetre l’arquebisbe enla seva intervenció al Fòrum, que ha estat titulada amb una cita evangèlica deLluc 22,27: “Enmig de vosaltres, soc com el qui serveix”.

Omella ha destacat la necessitat derelacionar-nos amb els altres enmig d’una societat que tendeix cap a l’aïllamenti l’individualisme, i ha demanat reforçar el treball de la dimensió espiritualde la persona: “Necessitem homes i dones que es moguin per l’amor i no per l’interès.”

Al col·loqui, que se celebra cada mes i té coma objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social, hi han participat tambéautoritats del món polític com l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i representantsd’entitats del Tercer sector.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!