L'Evangeli de la família: Joia en el món

Cada any, quan arriba la primera setmana demarç, les diòcesis amb seu a Catalunya celebren la Setmana de la Família, unperíode dedicat a reconèixer la importància de la família i els seus valors. Ellema d’aquest any és: “L’Evangeli de la família: Joia per el món”.

Aquest lema és un missatge d’esperança. En unmoment de crisi per a les famílies, on molta gent té por de comprometre’s deforma definitiva, “l’Evangeli de la família” ens vol apropar els valors quepromouen el veritable amor conjugal, la unitat, i la mútua fidelitat.

Precisament el papa Francesc, en el seu darrerdocument sobre la família, Amoris laetitia,va fer una reflexió sobre la seva grandesa i va explicar que l’evangeli potajudar a enfortir les famílies que volen viure la vocació a l’amor.

Aquest missatge d’esperança també serà presenta la propera IX Trobada Mundial de les Famílies, que tindrà lloc a Dublín del21 al 28 d’agost. És per això que les diòcesis organitzadores de la trobadaanimen a totes les famílies cristianes a participar-hi, perquè puguin donartestimoni que el veritable amor conjugal i familiar és possible.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!