Gran èxit de participació a la Magic Line de Sant Joan de Déu

L’obra social de Sant Joan de Déu ha culminat aquestdiumenge quatre mesos d’accions solidàries amb la celebració de la cinquenaedició de la Magic Line, i ho ha fet de la millor manera possible. La caminadad’aquest any ha batut per segon any consecutiu el seu rècord de participació,que finalment ha sigut de 13.000 persones, i s’han aconseguit recaptar més de320.000 euros per a l’obra social.

La marxa solidària, que s’ha pogut fer gràciesa la col·laboració de 700 voluntaris, ha començat a les 7 del matí a Can Cuiàs (CiutatMeridiana), i des d’allí tots els inscrits han pogut recórrer 40 quilòmetres.

A banda de la caminada, també s’han organitzataltres activitats per a tots els participants, com diverses actuacions musicalsal fossar del castell de Montjuïc, o un espectacle a la plaça de la Catedral deBarcelona on han participat professionals i amateurs sota la direcció de MartíTorras.

En els cinc anys que fa que s’organitzaaquesta caminada, la Magic Line de Sant Joan de Déu ja ha recaptat més d’unmilió d’euros, i espera poder seguir augmentant aquesta xifra per finançar elsseus projectes solidaris i ajudar a les persones sense llar i en situacióvulnerable.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!