L'església d'Algerri

Un informe recentdel Departament de Cultura ha alertat que les esquerdes de l’interior i l’exteriorde l’església d’Algerri, a la Noguera, podrien ser un risc, i que per tant ésnecessària una actuació urgent. Per aquest motiu, el Bisbat de Lleida ja haanunciat que tancarà les portes del temple durant dues setmanes, durant lesquals es faran les obres de restauració.

L’actuació per sanejarles esquerdes es farà tant a la façana com a l’interior, fet que eleva encaramés els costos de les obres. És per això que els treballs interiors elsfinançarà el bisbat, però per a les obres de la façana serà necessari l’ajut deles administracions, tal com ha explicat Víctor Espinosa, secretari general delbisbat de Lleida: “Sempre hi ha alguns temples on donada la patologia que decop i volta apareix, resulta gairebé impossible atendre-la per una sola comunitat,i és necessària l’ajuda de les administracions”.

Durant les feinesde sanejament, la comunitat ja ha anunciat que facilitarà el local social d’Algerrials feligresos de la parròquia perquè s’hi pugui celebrar la missa dominical, mentreno finalitzin les obres a l’església.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!