Ball de gegants dedicat a «Catalunya Cristiana»

El setmanari Catalunya Cristiana, al llarg dels seus gairebé quaranta anys d’història, ha rebut regals de tota mena, fins i tot als inicis de la seva fundació va poder sortejar entre els lectors i subscriptors una bicicleta que havia estat de Joan Pau II. Però mai no havia rebut el regal d’una composició musical. Mai, fins ara. El berguedà Carles Cortina i Riu, expert en protocol i col·laborador del setmanari, ha compost un ball de gegants amb el títol Catalunya Cristiana, «dedicat», diu ell mateix, «a totes les persones que es troben a banda i banda del procés d’edició».
El dia de l’Ascensió, Carles Cortina va compondre aquest ball de gegants «d’evocació patumaire» i que ha comptat amb els arranjaments del mestre Sergi Cuenca. És la seva manera de dir gràcies «per permetre’m fer públics els meus pensaments, arrenglerats a les pàgines de la vostra publicació i poder compartir, així, amb persones ignotes, allò que crec, opino o sento».
La partitura del ball de gegants Catalunya Cristiana podeu consultar-la a l’enllaç següent i s’acompanya també de l’àudio corresponent.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!