Campanya de donació de sang a la catedral de Tarragona

El dissabte 2 de juny, de 10.30 a 14 h, la catedral deTarragona serà l’escenari de la primera campanya de donació de sang que es faen una catedral. Durant tot el matí, les persones que ho vulguin podran donarsang en aquest emblemàtic espai de la ciutat gràcies a la implicació del’Arquebisbat de Tarragona, que ha posat totes les facilitats possibles perobrir l’espai a aquesta particular activitat.

A les 13 hores, l’arquebisbe Jaume Pujolvisitarà l’espai de donació i es solidaritzarà amb les persones que necessitensang per als seus tractaments. Mons. Pujol ha estat donant habitual fins que hacomplert 70 anys, edat límit per a donar sang.

Baixen les reserves

La campanya arriba a les portes de l’estiu,una època de l’any en què baixen les reserves de sang com a conseqüència delcanvi d’hàbits de la ciutadania. Per això, el Banc de Sang convida totes lespersones que puguin que vagin a donar a la catedral o bé a l’espai de donacióubicat a la planta baixa de l’Hospital Joan XXIII, que està obert de dilluns adissabte de 9 a 14 hores i les tardes dedilluns, dimecres i divendres de 16 a 20 hores. A més, des d’aquest anyl’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla també acull el primer dijous de cada mesuna campanya de donació de 9 a 14 hores.

Per ser donant de sang cal complir les següents condicions bàsiques: tenir entre 18 i 70 anys, pesar 50 quilos o més, trobar-se bé de salut, en cas de ser dona no estar embarassada.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!