Enric Vendrell anuncia el seu cessament

EnricVendrell, que ha ocupat el càrrec de director d’Afers Religiosos durant 5 anys,ha anunciat públicament que el nou govern aprovarà el seu cessament en lesproperes hores. Mitjançant un tuit, Vendrell ha compartit la decisió del govern,que ha acompanyat amb unes paraules de St Pau: Sabent que dimarts vinent el Govern aprovarà el meu cessament, vullcompartir amb vosaltres aquestes paraules de St Pau llegides a l’Eucaristiad’avui: “Les coses que veiem passen, però les que no veiem duren per sempre”.

Lesmostres de suport cap al director d’Afers Religiosos no s’han fet esperar, ipoc després de conèixer la notícia les xarxes socials s’han omplert demissatges de suport i agraïment cap a Enric Vendrell. D’altra banda, el governde la Generalitat encara no ha anunciat qui serà el seu successor, en espera defer pública la notícia en les properes hores.

EnricVendrell, militant d’UDC, va substituir Xavier Puigdollers gairebé dos anysdesprés del canvi de govern del 2010, i es va convertir així en el cinquè responsabled’aquest organisme creat l’any 2000 per Jordi Pujol. Anteriorment, en l’àmbiteclesial havia format part del moviment d’estudiants i de professionals d’AccióCatòlica a l’arxidiòcesi de Barcelona, i també havia treballat en l’àmbit de lagestió d’entitats.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!