Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis 2018”

El Premi de Periodisme Solidari “Memorial Joan Gomis2018” és un guardó creat fa 8 anys per Mans Unides Barcelona, amb l’objectiu depremiar les millors obres periodístiques de caire solidari. D’aquesta manera,es premien les peces dedicades a les personeso institucions que lluiten contra la desigualtat, l’exclusió social, o quedestaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat. Un any més, s’ha obertla convocatòria de participació, perquè tots els que ho vulguin puguinparticipar en un premi que busca lluitar per la pau, els drets humans, i l’entesaentre cultures i religions.

Basesdel concurs

Al Premi de Periodisme Solidari s’hi poden presentarobres periodístiques escrites o audiovisuals de qualsevol gènere (article, entrevista,reportatge), inèdites o publicades. També hi ha una categoria on es premientrajectòries periodístiques de persones, institucions o iniciatives que mostrincompromís amb la informació que promogui els valors del “Memorial Joan Gomis”.

El premi per a cadascuna de les modalitats està dotat amb1.500 euros, i les candidatures per a totes dues modalitats s’han d’enviar percorreu electrònic a l’adreça: memorialjoangomis@gmail.com. El termini d’admissiófinalitza el 30 del juliol de 2018, i el lliurament dels premis tindrà lloc enun acte públic el mes de novembre del 2018.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!