La missa de l’11 de Setembre tindrà un record especial per Vidal i Barraquer

La missa d’enguany amb motiu de la DiadaNacional de Catalunya estarà marcada pel record al cardenal Vidal i Barraquer enl’aniversari del seu naixement (150 anys), de la seva mort (75 anys) i deltrasllat de les seves despulles de l’exili a catalunya (40 anys). Precisamentper aquest motiu la missa serà presidida per Mn. Miquel Barbarà, que fou quiorganitzà el trasllat de les despulles mortals del cardenal, quan era secretarigeneral-canceller de l’arquebisbe Pont i Gol.

La missa en la Diada Nacional de Catalunya,organitzada per la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, respon auna tradició més que centenària i es fa en sufragi i acció de gràcies pelsdefensors de les llibertats catalanes i per tots els patriotes que han lliuratla vida al servei de Catalunya.

La celebració serà l’11 de setembre, a les 10del matí, a la basílica de Santa Maria del Mar. En acabar hi haurà el rés de lavisita espiritual a la Mare de Déu de Montserrat, la pregària redactada per l’inspiradorde la Lliga, el Dr. Torras i Bages. Aquest és l’únic acte religiós que se celebra ambmotiu de la Diada.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!