Barcelona es prepara per acollir la tercera edició de “La nit de les religions”

El proper dissabte 15 de setembre tindrà lloc aBarcelona la tercera edició de la Nit de les Religions, una jornada de portesobertes en què participaran quaranta comunitats i entitats de diversesreligions. Cadascuna d’aquestes entitats, a partir de les 10h del matí deldissabte i fins a la mitjanit, organitzaran tallers, visites guiades, i altresiniciatives als seus respectius locals, totes dedicades a apropar la diversitatreligiosa a la ciutadania.

Aquesta iniciativa, que està patrocinada per l’Ajuntamentde Barcelona i l’Obra Social de “la Caixa”, l’organitzarà per tercer anyconsecutiu l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconvencional(AUDIR), que va ser l’encarregada de portar un projecte que va néixer a Berlínfa sis anys a la ciutat de Barcelona.

L’acte inaugural se celebrarà el mateix dissabte ales 12.00h a la plaça Martí l’Humà (plaça del Rei, 1 de Barcelona), i comptaràamb la participació de la comissionada d’Immigració, Interculturalitat iDiversitat de l’Ajuntament de Barcelona, Lola López; i la responsable delProjecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Obra Social “la Caixa”,Betty Sáez. Com ha explicat el director de l’AUDIR, “La Nit de les Religionsserà una oportunitat real per practicar el diàleg entre religions iconviccions, per aconseguir construir plegats una ciutadania plural icohesionada”.

La resta de la informació de la Nit així com elmapa d’activitats que es duran a terme es pot consultar a la web de l’Associacióorganitzadora (AUDIR): www.audir.org.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!