Càritas inaugura un nou equipament per a persones sense llar a Sant Sadurní d’Anoia

El divendres 14 de setembre es va inagurar a Sant Sadurní d’Anoia unnou pis per a la xarxa d’equipaments del programa de Sense Llar i Habitatge. Estracta d’un nou projecte de Càritas, que a través de la seva delegacióparroquial de Sant Sadurní d’Anoia va aconseguir posar en marxa aquestainiciativa que permetrà l’acollida de fins a tres persones en situació de sensellar.

L’equipament en qüestió ha rebut el nom de Llar d’Acollida lesMargarides, i està ubicat en un pis de la parròquia de Sant Sadurní que finsara es destinava a activitats parroquials i del barri, i que es va cedir a Càritasper poder engegar aquest nou projecte.

Aquesta nova llar d’acollida se sumarà als sis pisos compartitsque ja estan en funcionament actualment en municipis de la zona, com són perexemple Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, o el Prat del Llobregat,entre d’altres. Gràcies a iniciatives com la de Sant Sadurní d’Anoia, l’any2017 la xarxa d’equipaments del programa Sense Llar i habitatge de Càritasdiocesana de Sant Feliu de Llobregat va beneficiar més de 220 persones sensellar, que van utilitzar els pisos socials i compartits de mitja-llarga estada.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!