Tot a punt per a la Jornada Mundial pel Treball Decent

LaPlataforma Església pel Treball Decent ha anunciat que el proper diumenge 7 d’octubre,amb motiu del Dia Mundial pel Treball Decent, organitzarà la Jornada Mundialpel Treball Decent, una diada convocada per denunciar la precarietat laboral il’augment del fenomen dels treballadors pobres.

LaJornada, que se celebrarà a la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona, començaràa les 12h amb una eucaristia, i continuarà amb la lectura púbica d’un manifest ambles diferents demandes de les entitats convocants que formen part de laplataforma, entre les quals destaquen Càritas, Justícia i Pau, o Mans Unides,entre d’altres.

Talcom ha explicat la Plataforma Església pel Treball Decent en un comunicat, l’accióvol fer visible que “seguim arrossegant dèficits no resolts que han augmentaten els darrers anys, com són la temporalitat, la parcialitat, l’economiasubmergida i l’estancament dels salaris”. Tots aquests factors són precisament elscausants que hagi augmentat el fenomen dels treballadors pobres, que jarepresenten més del 12% de les persones treballadores de Catalunya.

Laresta de la informació de la Jornada es pot consultar enviant un correu a jjulia@caritasbcn.org, i/o trucant al607 024 183.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!