La campanya “Cap nen sense bigoti” bat rècords i aconsegueix recollir 473.000 litres de llet a Catalunya

Lacampanya “Cap nen sense bigoti”, impulsada per l’Obra Social “la Caixa” iCaixaBank a favor del Banc dels Aliments, ha finalitzat l’edició d’aquest anyamb unes xifres rècord, que han suposat un increment del 22% respecte l’anyanterior.

Entotal, a Catalunya, s’han recollit 473.000 litres de llet, dels quals 200.000els va aportar inicialment l’Obra Social “la Caixa” per posar en marxa lainiciativa. Aquest gran èxit de participació, com han explicat les entitatsorganitzadores en un comunicat, ha estat possible gràcies a la col·laboració deles diverses entitats però també a la complicitat de diverses figures públiquescom són el xef català Joan Roca, Sor Lucía Caram, la cantant Soraya Arnelas, oel presentador Iker Jiménez, entre d’altres.

Uncop finalitzada la campanya, el Banc dels Aliments serà l’encarregat ara de ferarribar aquests 473.000 litres de llet a més de 35.000 infants que es troben enrisc de vulnerabilitat social a Catalunya, cosa que garantirà el seu consummínim recomanat fins a finals d’any.

Calrecordar que com s’ha explicat durant tota la campanya, la llet “és una font destacablede proteïnes d’alta qualitat, que contribueix decisivament al creixement idesenvolupament dels infants”. Tant és així que l’Organització de les NacionsUnides per a l’Alimentació i l’Agricultura, afirma que un got diari de 200mil·lilitres de llet de vaca proporciona a un menor de 5 anys el 21% de lesseves necessitats de proteïnes i el 8% de calories i nutrients.

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!