Meditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de laBíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, lamajoria de les diòcesis catalanes han preparat diverses activitats per difondrela paraula de Déu, que és el principal objectiu d’aquesta efemèride.

En el cas de la diòcesi de Barcelona, l’acte central dela Setmana de la Bíblia tindrà lloc el dimarts 27 a les 20h, a la basílica dela Sagrada Família. L’acte el presidirà el cardenal Omella, i constarà d’unameditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família a càrrecdel Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià. A més,l’organista Juan de la Rubia acompanyarà al públic amb diverses improvisacions,que farà a partir del text. L’assistència és gratuïta, però cal demanarinvitacions prèviament a través de la web www.setmanadelabiblia.cat.

La Setmana de la Bíblia d’aquest any se celebra sota ellema “La Paraula és molt a prop teu” (Dt 30,14), i compta amb el suport de laConferència Episcopal Tarraconense i cinc entitats promotores més: l’Abadia deMontserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica,l’Editorial Claret, i Catalunya Cristiana-Ràdio Estel. Una de les novetats d’aquestany és la distribució gratuïta del llibre dels Fets dels Apòstols, que es potadquirir a les parròquies però també a la seu de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, a Barcelona (C/Comptes deBell-Lloc 67-69).

L’àgora de l’Església a Catalunya només és possible si hi ets tu. Fes-te de la comunitat "Catalunya Cristiana"!